La ministra Pastor i el pacte fiscal

Ve aquí la Pastor, reconeix el deute, ens pica l'ullet (excitació zero), i tant bon punt travessa la frontera, i obviant el fracàs de la construcció radial de l'AVE als voltants de Madrid, parla de la importància del corredor central per connectar amb França. Inepte. Ho sento, però és així, una ministra que fa el discurs per costosos de ment sobre la necessitat d'equiperar tots els espanyols amb igualtat, i defuig de la lògica de la necessitats comercials del país, és que no està preparada per ser ministra perquè prioritza el que és políticament correcte amb un país de cabreros a la lògica comercial. O no veus com ha anat el cafè para todos reina?
Espanya em seria bastant indiferent si no fos perquè encara hi estem posats, i algunes decisions com aquestes, centralistes i curtes de mires, ens segueixen hipotecant dia a dia al nostre futur. No pot ser. Ja estem farts, que primer els socialistes, i ara els populars, vinguin a casa nostra, donguin una volta, facin que si amb el cap, ens ensenyin la cuixa perquè les seves sucursals tinguin rèdit electoral, i quan tornin a Madrid canviin el seu discurs perquè a la capital no es pensin que estan de bones amb els catalans. Penós, vist des de 800km és penós i d'una baixesa moral execreble. Per això, esperem que el president Mas els tingui ben posats amb el pacte fiscal i que no tingui por de fer sortir la gent al carrer si en Rajoy tanca la porta, més que res perquè amb la que cau cada dia, si no ho fa se li pot girar en contra perquè actituds com la de la ministra Pastor inflen la il.lusió de la promesa electoral de CiU. Repeteixo, de la promesa electoral.

Comentaris

Anònim ha dit…
Dels posts més fluixets...

És fàcil criticar el PP, no (compte, no sóc del PP ni molt menys)? El deute i les males inversions dels socialistes han arruinat el país, i la gent convençuda que votant el lema "progrés" els hi anirà tot millor.

En fi.
Frank Bayer ha dit…
Estic totalment d'acord que és un post fluix, massa previsible, es podia dir el mateix d'una manera més original i divertida. Aquest matí ho he pensat i t'agraeixo que ho diguis.
Sobre el demés, em sorpren perquè en cap moment critico el PP, parlo d'una ministra, i en cap moment defenso el PSOE, tot al contrari, estic d'acord amb tu sobre la mala gestió socialista.
Per cert,em fa gràcia que tot i posar anònim, cosa que no m'agrada gens i et contesto perquè has comentat que el post era fluix i volia rectificar-ho perquè els anònims no els contesto mai, diguis que no votes el PP com si t'haguessin d'assenylar amb el dit, si no podem!!! Gràcies per la opinió!!
Anònim ha dit…
No a tothom li agrada desvelar la seva identitat jaja.

Recupera't!

Entrades populars