L'adoctrinament de l'Info K

L'Info K, pels que no teniu fills o germans petits, és una espècie d'informatiu adaptat a les criatures que fan pel canal del Super 3, on abans hi havia en Petri amb un fax i el dolent era en megazero, us en recordeu,no? La idea d'aquest Info K és lloable i bona, si no fos perquè, després de veure'l durant dues setmanes he comprovat que no tenen cap mena de mania a l'hora de fer pública la seva ambició d'adoctrinar els més petits amb idees socialment acceptades, posades en boca dels micròfons coneguts com progres, no d'esquerres que és una altra cosa, si no progres. Estic emprenyat relativament perquè no em sorprén aquesta actitud, però tinc ganes de parlar-ne. Exemple. Notícia sobre l'educació per la ciutadania, cal donar-la dient que s'hi havien oposat els grups catòlics conservadors amb les imatges dels bisbes sense explicar el per què quan les queixes venien d'un aspecte molt concret de l'assignatura i s'aprovava un tant per cent molt ampli?. Un altra exemple. És just que s'obri una investigació als polis de València que se'ls hi escapa la mà amb facilitat perquè tenen problemes a casa, però cal que pintis els estudiants com herois del pacifisme perquè lluiten per una educació pública i de qualitat? Podria seguir sense cap problema, però us deixo només aquestes dues. És lamentable que amb l'excusa que són nens i se'ls hi ha d'explicar les coses, els predicadors del progressisme pujin al seu ambó laic i al final, el telenotícies vespre sigui molt més objectiu i rigorós que un programa infantil que el fan entre el Llibre de la Selva i l'Scoobydoo. En fin, una més.

Comentaris

Un servidor ha dit…
Jo no les tenia totes amb la Ruinosa...
Frank, intenta reprimir la teva inspiració o fes alguna cosa, perquè cada vegada que entro al teu blog he de llegir 32 noves entrades! Cuida't del progres.
txeiks ha dit…
Potser els hi surt el tret per la culata: a mi també em van intentar adoctrinar amb la "bruja Avería" i mira, ara em c___ en els p___ progres de m____.

Entrades populars