La reincidència d'un Judes decadent

Aquest matí he llegit unes declaracions d'un personatge altament apreciat a casa nostra, Luis Figo, on amenaçava en portar a Leo Messi a l'Inter de Milà. Cap problema. Aquest país hem aguantat amb estoicisme els Duques de Olivares, Esparteros, Francos, Aznars, Josmars i Montillas, hem caigut i ens hem tornat a aixecar perquè el secret no està en una persona concreta sinó en la manera de fer perquè vagin sortint Messis, Iniestas, Xavis o Guardioles... Si el traïdor dels nens, el Judes barat que va arribar a insultar la pròpia figura de Judes, recordem que l'apòstol per lo menys va vendre el Messies, que mira, tampoc s'enten però s'ha de reconèixer que el botí era atractiu, ara es vol emportar a Messi a l'Inter per intentar rememorar l'èxit del fitxatge de Luis Suárez, doncs mira, que ho faci. Ara, qui avisa no és traïdor, quan siguem un país independent i podem fer el nostre codi penal, l'apreciat portugués que es va vendre al nostre rival genocida per un grapat de monedes amb gust a mentida serà declarat enemic número ú, serà el nostre Duque de Alba, el que són els Almogàvers pels grecs, uns monstres amb un sac a darrera del qual els nostres nens en parlaran durant generacions, sabent que va poder casar-se amb una dona guapíssima perquè la va enredar amb unes de les seves mentides compulsives.
L'identitat d'un país es basa també en l'existència d'uns enemics comuns que siguin àmpliament odiats per tothom, i que ajudin a les persones a caminar cap un objectiu comú que crei el sentiment de pertinença a una societat. Nosaltres necessitem Luis Figo perquè l'odi als francesos ja ens queda lluny, el necessitem perquè és un Judes decadent amb necessitat de reincidir els seus actes fruït d'una neurosis freudiana d'arrel edípica, i no fotem, el necessitem perquè a vegades, mentre uns parlen de Laporta, altres de Rossell, altres de Cruyff, hi ha la necessitat de posar-nos d'acord per cridar contra l'enemic comú i sentir-nos que som més que un club i menys que un país. Figo, no intentis emportar-te Messi perquè ens faríem més forts.

Comentaris

Kasal ha dit…
El que no entenc és com encara ningú ha calat foc el restaurant japonés del qual és propietari a Barcelona. Si vol Messi, el que jo faria és que hagués de venir ell personalment i l'obliguéssim a pujar caminant per la Diagonal des de les Glòries fins al Camp Nou mentre tots els barcelonistes que ho vulguin puguin anar a "saludar-lo", estic segur que no arriba viu al Passeig de San Joan. I si Messi vol marxar, hauria de fer el camí invers, a veure si l'ambulància els pot recollir a tots dos al mateix viatge.
Judes va traïr nostre Senyor i després es va penjar, arrepentit suposo del que havia fet. Com que aquest judes portugués encara fa la viu viu impunement, perquè no el pengem nosaltres? Seguint el post d'ahir, ull per ull i dent per dent. Si ens toquen a Messi, cremem la fàbrica de Pirelli fent servir el cap d'en Figo de teia.
Avisats estan.
Salut! (avui si que estic fi!)
Frank Bayer ha dit…
Joan, brillant, això si que és estar fi i quedar-se a gust!!! Esperem que el dia que vingui Figo, en Marçal es trobi bé i pogueu anar tota la familia a la diagonal!!!
Totti Bayer ha dit…
Ese portugués, hijoputa es!

Entrades populars