Vaga pastanaguil

Avui, en motiu del dia de la hispanitat, des de la pastanaga verda hem decidit declarar el nostre primer dia de vaga oficial amb un significat molt clar: nosaltres volem considerar el 12 d'octubre com un dia laboral però a l'hora ens neguem a treballar perquè creiem que va contra els nostres drets de treballadors hippie-socialistes amontillats si no tenim festa el dia de la Mare de Déu de Montserrat. Per tant, agafant els discursos dels grans teòrics de la història política, Lenin, Marcusse, Coll-Alentorn i Josep Maria Bachs, veiem que celebrar una festa àpatrida és la negació del propi ésser com a animal amb identitat nacional pròpia, però alhora, treballar per combatre aquesta anomalia nacional és una forma de seguir sotmés al sistema perquè estàs dedicant vuit hores més a l'any a alimentar el gran monstre del Filiprim.
Per tant, la decisió de tots els treballadors catalans units pel patriota José María Álvarez, és clara: vaga general. I com que a la pastanaga verda sempre estem totalment d'acord amb els nostres líders sindicals, ens unim a la vaga i fem una jornada de festa on tots ens tocarem la pirula i buscarem que la bòfia ens foti una bona tunda per poder cridar allò de policia assessina, i pensar que a pesar que els temps canvien, seguim sent les víctimies maltractes d'un animal que té el rostre deformat de Fèlix Millet.
Per acabar, una cosa que he escrit pensant amb els espasmes de Marlaux...
Releyendo palabras asiáticas de Marlaux, Me recuesto en una biblioteca vacía, Donde antaño, con los recuerdos olvidados, Se encontraba la ciénega de mi hermano, Muerto a manos de narcos sin pedigrí. Prendido por el síndrome de Tourette, Tembloroso no consigo recoger Tus puñales ondeando mi rostro, Tus caricias torcidas a mi espalda, Tus verdades perdidas en mis mentiras.

Comentaris

Joan ha dit…
Fran, hi ha dos tipus d'homes al món. Els que quan van al WC se l'aguanten amb la dreta, i els que se l'aguanten amb l'esquerra. Dins els que se l'aguanten amb la dreta també n'hi ha de dos tipus; els que es posen l'altre mà al darrera i els que la recolzen impudicament a la paret. Dins els que no es recolzen també n'hi ha de dos tipus; els que tanquen els ulls assaborint el moment, i els que dissimuladament miren al veí per si la té més petita que ells.
Jo no sé de quins sóc, però si no fos per la Pilarica em pixaria a gust sobre el dotze d'octubre i la mare que els va pa... a tots.
... ...traigo
sangre
de
la
tarde
herida
en
la
mano
y
una
vela
de
mi
corazon
para
invitarte
y
darte
este
alma
que
viene
para
compartir
contigo
tu
bello
blog
con
un
ramillete
de
oro
y
claveles
dentro...


desde mis
HORAS ROTAS
Y AULA DE PAZ


TE SIGO TU BLOG




CON saludos de la luna al
reflejarse en el mar de la
poesia ...


AFECTUOSAMENTE
LA PASTANAGA VERDA




jose
ramon...
Frank Bayer ha dit…
Joan, crec que és el millor comentari que han fet mai el blog, i ho dic sincerament!!! Quina passada!!!


José Ramón!!! Gracias por un recibimiento tan caluroso, he quedado felizmente sorprendido! Ahora mismo voy a hacer un pequeño viaje virtual a Oviedo para visitar tu blog!! Un abrazo!!!
Kasal ha dit…
El que hauriem de fer és anar a Montjuic, a BCN, a escalfar uns quants fatxes. Com es pot permetre portar banderes feixistes, sortir pel 3/24 cada mitja hora i que ningú els porti davant d'un jutge? I llavors a la gent d'Arenys s'els hi diu de tot!
Això del 12 d'octubre acabarà malament algun dia. Potser la vaga general seria bona cosa, però encara acabarien imposant el "sindicato único" i encara seria pitjor.
Salut!

Entrades populars