La doble moral del Partido Popular

Ara ve la segona part de l'article de Berlusconi i El País... La dreta del PP i UDC és acollonant, fantàstica, d'un cinisme vomitiu només comparable amb la traïció amb alevosia que ha patit el PSUC de mans dels nens de papà de ICV. Tant PP com UDC saben que tenen un votant fidel, catòlic practicant, que els hi brinda confiança perquè teòricament defensen la persona a tots els nivells. Quina mentida!! Resulta que el PP mai farà una llei com les que impulsa el PSOE, però mai les tocarà, fet que els converteix en uns cínics i uns hipòcrites d'alta volada, volen mantenir el vot catòlic espanyol perquè els hi convé per arriba a la Moncloa i es deixen fotografiar amb els bisbes i van a davant de les manifestacions per la familia, mentre, un cop arriben el poder, s'ho passen tot pel forro enganyant el personal. En fi, una doble moral perillosa digne del fariseisme més barat.
D'altra banda el PP parla que vol governar amb Catalunya i resulta que el candidat per les europees és Alejo Vidal-Quadras, un gran amic de la causa espanyolista que es va dedicar durant tota la campanya a carregar-se irònicament i amb una superioritat moral vomitiva tot candidat que apostava per donar força el català a Europa, com si aquesta fos una causa supérfula, ridícula, com si el català fos una llengua de tradició oral parlada per quatre tribus africanes. Molta llibertat, molt liberals, però com els socialistes, només amb els seus, serem molt demòcrates si parleu castellà i feu servir el català per parlar als avis tancats a jeriàtrics, serem molt catòlics sempre que no ens gireu l'esquena perquè no tocarem ni una coma de la llei de l'avortament, pensarem amb les persones sempre que no ens tireu en cara que posem l'economia per damunt de les persones. Un moment que m'ha entrat un atac de mal de ventre...
En fi... he pixat caca... un país amb doble moral en tots els àmbits, l'esquerra, la dreta, el centre i el Barça. L'important és detactar-ho i allunyar-se dels personatges sense ànima que et poden tornar en un amoral autòmata encarregat per degollar el teu rival polític a queixalades. Ànims!!

Comentaris

Marc Cassany ha dit…
La solució, exterminació!

Demà no fallis al futbito que comentem els resultats dels premis fills de puta i la possible anella de campió de l'NBA del bon amic pablo benzina.
Frank Bayer ha dit…
Marc, sempre vas més enllà...jeje... Miraré a veure si puc venir el futbito perquè hem de comentar els resultats dels premis, que per cert n'estic molt satisfet perquè demostra que encara hi ha sentit comú!!
Anònim ha dit…
passeu-vos pel bloc del mon a rac1:

www.rac1.cat/elmon

boníssim

Entrades populars