Els millors moments

Aprofitant la mandra generalitzada provocada pel mes d'agost, els programes de televisió comencen a crear diferents barreges dels millor moments de la temporada per emplenar la graella d'una setmana i poder tenir audiència mentre els respectius s'estan rascant la bossa a qualsevol cala perduda de la costa ataronjada. Com que a la pastanaga verda no volem ser menys m'he volgut permetre el luxe de dedicar un blog als millor moments de l'any, aquells instants on he assaborit allò del man at the top, dels greatest hits blogaires, dels grans pensaments assegut al sofà mentre sonava de fons una cançó dels Amics de les arts invitant-me a anar a Reikiavik, dels petits instants on m'he sentit orgullós d'aportar alguna cosa en aquest món canviant de la informació on la novetat passa a ser material d'hemeroteca en qüestió de segons. Així doncs, aquí, amb tot l'egocentrisme i autocomplaença d'aquell que no ha tingut àvia, us regalo un recull dels millors moments d'aquest blog... ... .... ... .... .... ........ ... ....
Sí, sí, el post ja s'ha acabat, no hi ha trampa, millor deixar-ho així... només ens podem reconèixer en el mirall trencat del fracàs.

Comentaris

albertpenella ha dit…
Me l'has fotut! Estava llegint l'article i de sobte s'ha acabat... estaves jugant amb el lector. La foto amb total consonància amb el bloc, una mica de tot.
Apa, ens veiem,
Frank Bayer ha dit…
Albert, com va per Granada?? La veritat, no tenia la sensació de jugar amb el lector, però si hagi ha estat, FANTÀSTIC!!!

Entrades populars