Menjar ostres a una urbanització nudista

Primera hora del matí a un xiringuito de Port-Leucate, vint kilòmetres al nord de Perpinyà. A la taula, un plat d'ostres i musclos completament crus, n'hi ha un que es mou recordant-nos que són uns caníbals, i dic són perquè jo m'aniré alimentant a base de pa amb mantega per evitar un intent de vòmit com el de fa tres anys, quan després de dormir una nit al cotxe vàrem menjar un plat d'ostres a les vuit del matí. Això, amics lectors, és més salvatge que ingerir vuit cubates amb poques hores.
Mentre ells disfruten i xarrupen els crustacis, jo llegeixo la Vanguardia, Ozil fixa pel Madrid, millor, és lleig i no quedaria estètic veure'l vestit de blaugrana, a més, la olor de peix del local no seria la millor manera d'assabentar-me d'una incorporació blaugrana. Les notícies del Madrid tenen olor de peix a les deu del matí quan vols menjar un croissant de xocolata.
Ja s'han fotut les botes, sortim de la tenda i torno a divisar amb misteri una urbanització vallada. No ho entenc. Una urbanització vallada al sud de França? És una urbanització nudista. En aquell moment vaig entendre perquè feien l'esforç de venir a primera hora del matí a menjar ostres. Els meus amics no ho volen dir però odien profundament les ostres crues, si no, no ho entenc.
PD: Iron, absten-te de comentar aquest post...ho dic perquè et vaig coneixent....

Comentaris

Toni Cassany ha dit…
Frank: he rigut moltíssim amb aquest post. Has estat brillant!!!! Lo del madrit i l'Ozil és de concurs literari. Que bo!!!
Toni Cassany ha dit…
Per cert, podríem fer un grup a facebook que es digués "jo també n'estic fins els collons d'haver d'escriure les parauletes de la comprovació de paraules dels c"
Xavi de la Fuente ha dit…
Brutal! lo de l'ozil t'ho guardes pels millors moments del bloc!!! jajaja
Iron ha dit…
Està bé no comentaré res perquè tu ja ho has explicat tot molt bé (com deia en Pessoa “pela boca morre o peixe e Oscar Wilde”) però almenys deixa’m que me’n rigui una mica a la salut dels titafluixes, així que.... jajajajajajajajajajajajajajajajaajajajajaja
Frank Bayer ha dit…
Iron, has estat correcte, gràcies!!

Toni, gràcies, per cert, m'apunto als collons de les parauletes!!

Xavi, necessito anar a Sant Aniol a menjar!!

Entrades populars