Polèmica preservatius i avortament

Carta oberta al Ministre de Sanitat i a PRISA en general,
Fa temps que els sous no pugen però la meva dona i jo vàrem pensar que l'economia no podia influenciar tant directament a la nostra planificació familiar, i amb un espai de cinc anys, hem tingut dos fills i ara tenim el tercer en camí, que per cert serà una nena i es dirà Maria, perquè som bona gent però no gaire originals. La meva dona s'ha demanat excedència per poder-se fer càrrecs dels petits i de moment evitar pagar guarderies perquè els avis viuen a Madrid, i amb el meu sou, que no és baix, arribem justos a pagar la hipoteca, mentre comencem a reciclar roba de la nostra neboda per la Maria.
Dit això només els hi volia dir una idea directe i que segurament pendran en consideració, no sóc catòlic i me la finfla el que digui el Papa sobre els preservatius perquè li faré el mateix que vostés, o sigui zero, i també dir-li que tothom que vol avortar a aquest país, avorta, per tant, deixin de tocar la moral de la família amb una reforma social que ningú demana, i fotin el Sant Fotut Favor (celebra el 14 d'abril) d'arreglar aquesta problemàtica que tenim els que estem en aquest país de merda, de femte, d'estièrcol, de caca.
Moltes gràcies per la seva incompetència, Nicolau Zamora

Comentaris

Rafel Fàbrega ha dit…
clar, concís i directe. Sense cap mania, Frank.
Frank Bayer ha dit…
Ells no tenen cap mania...no?
Toni Cassany ha dit…
Senzillament genial. Quantes coses que dius no dient-les. De veritat: un gran post.
Frank Bayer ha dit…
Merci Toni! De totes maneres no arribaré als 40 comentaris de l'Homomoni, m'hauré d'inventar una paraula...
Anònim ha dit…
Això això... tu inventat un altra paraula que vindrà un altre freak com jo a tocar els nassos jejeje
En fi, aquest post genial. Jo no se perquè t'amoïna no fer-los més llargs, en un món on tothom va amb presses si és bò i breu és perfecte.
En fi, una abraçada, ets el que aprecio més de tots, el més openminded, continua fidel a tu mateix.
Fins sempre!
Frank Bayer ha dit…
David, vols dir fins la pròxima,no?? Ho dic perquè t'espero per aquest contrades plegades de pastanagues!!! No s'hi val desaparèixer d'aquesta manera,eh?? Espero comentaris teus, o més ben dit, algun blog de collita pròpia!!!

Salut trempat,

Frank
Frank Bayer ha dit…
David, repeteixo, perquè vegis que ho dic en serio... No deixis de replicar tot el que no et sembli bé!! Ajudes molt!!! En serio!!!Llàstima que no siguis una tia... no sé...
Anònim ha dit…
Frank, com ja li he dit a en Toni, continuaré passejant-me per aquesta blogosfera gironina, el que passa és que vaig bastant atrafegat i no ho podré fer tant sovint.
I sobre això de que llàstima que no sigui una tia... jajaja això sembla un dels teus contes on tot pinta perfecte però el noi al final no aconsegueix endur-se la noia. En aquest cas perquè no hi ha noia! Jajajajaaj És com als cromos, t'ha tocat un “sigue buscando, hay miles de premios” que fotien tanta ràbia...
Apa, fins la propera!!
Frank Bayer ha dit…
Aaaaaaahhhhhh!! Quin trauma el "sigue buscando" dels cromos, et fa sentir desgraciat... Merci per seguir passant!!! Seguiré buscant amb tema dones...jeje!! Fins aviat!!!

Entrades populars