Comença l'espectacle

Trucades a la porta per intentar esgarrepar una dècima insuficient, confidencialitats, mal humor, bon humor, bromes, bronques, cotxes parats al pàrquing que busquen col.locar bé la maleta a l'esquena de la criatura, homes sense barba, nens amb bigoti, professores al borde de un ataque de nervios, professors zens, crits, silencis, bolígrafs, típex, plafons, any Maragall, caixa de piles, piscina tapada, croquetes de peix, un altre 2 d'octubre, excuses, mentides, veritats, lleialtat, amistat, punyalades a l'esquena, punyalades al pit, Shrek 2, els drets humans, notes entrades a l'hora, pots fer el favor d'entrar les notes quan toca, conceptes, procediments, actitud, nostàlgia dels dissabtes, missa de curs, la norma de la concordança que desconcorda les ments, zona prohibida, pilotes a les parets, vidres trencats, diccionaris d'anglès per estrenar, diccionaris d'anglès massa usats, torn de menjador, baixem el to de veu, va nois, si no et poses a la cua no entres, pels passadissos no es corre, de cinc a set, falta no justificada, quaderns d'art, no es diu esport es diu educació física, mirem de ser puntuals, plats al terra, partits de futbol, una altra lliga del Barça, equacions de segon grau, a mi m'ajuda, pec, med, ket, pet, fum, quaresma, festa de Nadal, trimestrals, horaris, intents de copiar, exàmens copiats, notes a l'agenda, millorem, seguim millorant. Comença l'espectacle!

Comentaris

I quin espectacle !!! Això és com un circ, però dels bons. Em ric jo del Raluy, del Cric, del Circ du Solei... Ells tenen lleons i tigres, però aquí hi ha alumnes d'ESO, i sense domesticar ni ensinistrar. Comença l'espectacle i que Déu ens agafi confesats.
Frank Bayer ha dit…
No t'equivoquis Ferran, que Déu els agafi confessats a ells...
Nico ha dit…
Amb l'únic que no acabo d'estar d'acord és amb la lliga del Barça...
Frank Bayer ha dit…
Nico, un dia cauràs del cavall com feu Saula abans de dir-se Pau...jeje...

Mireia, m'ha encantat que t'encanti com tot el que m'encanta que t'encanti!! Per cert, en Mia és una fletxa als karts!!
Toni Cassany ha dit…
Brillant, Frank. Que bo i entretingut! En Sabina faria una cançó preciosa, segur. De fet hi ha una cançó que li escauria, no?
Maite ha dit…
Trobarem a faltar els entrenaments de fútbol...
Xefa ha dit…
Frank, jo estic amb en Nico. Ho ünic que no acabo de veure bé es la lliga del Barça. No se per qué pero aquest any tinc el presentiment de que ara ens toca a nosaltres.
Kasal ha dit…
Brillant. Simplement brillant. Només faltaria afegir al final, cap al mes de juny: "... i a vegades ens en sortim..."

Salut!
txeiks ha dit…
T'has colat. Aquest any el 2 d'octubre cau en dissabte, je, je!
Frank Bayer ha dit…
Esperem fer els xurros el dia 1?jeje...
Xavi de la Fuente ha dit…
una visita sorpresa (o no tan sorpresa) d'uns ex-alumnes pesats que diuen no sé què d'un sopar a sant Aniol...
Frank Bayer ha dit…
De pesats res, i et ben dic que ent tinc moltes ganes de fer aquest dinar!! Ex-alumnes? Ostres, ja no me'n recordo de l'any que us feia classes... Ja t'avisaré si un dia vinc per Pamplona!

Entrades populars