El primer repte d'Artur Mas

El canvi polític va prenent forma lentament, començant amb els gestos i esperem que amb el temps, amb certes polítiques lògiques defugint de jocs partidistes dins un govern d'equilibris. De totes maneres, en aquests temps d'incertesa on els poetes es fan passar per profetes bastards, de res servirà una neteja de la imatge política a Catalunya si cadascú de nosaltres no prioritzem la necessitat de tirar endavant com a país, de ser aquella nació que a manca de recursos naturals només es pot valer del seu capital humà, de la seva capacitat de tirar endavant en moments límits i de fer de la necessitat virtut.
El tripartit va tenir el problema que bona part del país no se'ls creia i no els ajudaven a tirar del carro, ben el contrari, els hi donaven l'esquena. El primer que ha d'aconseguir Mas com a president és convèncer el nostre poble que ens porta pel camí correcte, que és el capità idoni d'un vaixell que va tintinejant i no saps ben bé si acabarà la seva travessia amb èxit. D'aquesta manera, el país li farà costat, i cadascú de nosaltres veurà la necessitat de fer esforços i jugar-se un xic el coll per col.locar el nostre gra de sorra que ajudarà a reconstruïr la figura d'una Catalunya que cada dia que passa és més borrosa.

Comentaris

Toni Cassany ha dit…
Hi estic molt i molt d'acord. Al final, això de tirar el páis endavant ´`es més qüestió de cor que de tècnica. si algú sabés liderar una canvi de cors o de caps, la cosa començaria a canviar. El que fa mal és l'escepticisme que s'havia creat. Aquest home arrenca il·lusions ja en alguns. Si ho fa extensiu, triomgarem tots.
Frank Bayer ha dit…
Toni, estic molt d'acord, el problema és que aquí les il.lusions solen quedar ofegades pels fets, esperem que aquesta vegada sigui diferent!!

Entrades populars