Regal de reis

Durant aquestes vacances de Nadal hem pogut observar com l'Ajuntament de Girona ha deixat anar uns personatges al.lienats pel gran poder públic que buscaven impulsavament cotxes mal aparcats. Els podíem veure perquè combinaven el color blau fosc amb armilles flourescents i es movien gràcies a espames continuats provocats per l'excitació de veure un automòbil aparcat a un lloc que problablament era legal fa dos mesos, però ara, per un edicte públic sorgit de la secta endogàmica que presideix la ciutat, se'l considera il.legal perquè s'han de potenciar els pàrquings de pagamanet, encara que ells ho vesteixen amb raons ecològistes i de mobilitat.
Des de La pastanaga verda volem demanar als màxims organismes de l'Ajuntament de Girona que agafin totes les multes, les cobrin, i col.loquin una altra espècie de dutxa a La Plaça del Vi, just davant del mateix edifici de l'ajuntament perquè tothom es quedi perplex gaudint de la modernitat en la que ha arribat la ciutat, i no cometi la temptació de girar el cap i veure què està passant en els despatxos de l'edifici.
Espero que els reis us hagin portat moltes coses, a mi de moment, una multa de 45 euros perquè havia de donar un recado urgent i he deixat el cotxe dos minuts aparcats a una part de la parada d'autobús. No podia aparcar al pàrquing més proper perquè hagués tardat deu minuts i com que sóc educat, intento no arribar tard a les cites amb noies que m'han estimat.

Comentaris

Rafel Fàbrega ha dit…
però segur que no tens el rècord de dues multes en dos dies seguits!!! qui és més pringat, ara?
Frank Bayer ha dit…
No tinc el rècord de dos cotxes seguits...cop baix!! Per cert, el grup del facebook cada dia creix més!!Jeje!!!

Entrades populars