El mateix gust a merda

La setmana passada, Bernat de Déu, un tertulià del programa El Club de TV3 parlant de Jiménez Losantos va dir “Aquest senyor fa demagògia de dretes en un país on fa temps que es fa demagògia d’esquerres”. En aquell moment es va sentir un “No” reflex i es va tallar la tertúlia dient quelcom obvi que no havien practicat “No val la pena parlar de Losantos”. La frase de Bernat de Déu és les poques veritats que he sentit en aquest programa i que deixa amb el cul enlaire les directrius de moltes tertúlies de mitjans de comunicació progressistes que utilitzen tot tipus d’arguments podrits per carregar-se certes opinions incòmodes. D’acord que no insulten com Losantos, però mentre estem d’acord que la diarrea intel.lectual que deixava anat Losantos a través del vòmit matinal és MERDA, també hauríem d’estar d’acord que el cagallot dolç que et deixen programes d’esquerres i la defensen amb la lluita per la conquesta de les llibertats individuals, que per cert porten a l’individualisme, també és MERDA. Les dues provoquen una reacció diferent envers la seva presència, però si voleu tastar-la amb forquilla i ganvinet tindrà el mateix gust a merda. Esto es España, donde el único gris que hay es el color de los calzoncillos de los políticos jubilados.
PD: Em fa especial il.lusió veure el número 100 en l'any 2009. Gràcies per animar-me a seguir escrivint diàriament amb els comentaris virtuals i reals (Iron, ets el privilegiat de ser l'únic que només emet comentaris virtuals). Vosaltres si que sou autèntiques pastanagues!!!

Comentaris

Marc Cassany ha dit…
Totalment d'acord. Aquest en Bernat de Déu sovint la clava molt, és dels pocs que van al club que m'agraden. No sé si l'has mirat mai el divendres, però hi va una gorda que em fot una ràbia brutal.

He estat uns dies out de blogs, crec que honecessitava després del desgast que suposa la batalla per la higiene. Aviam si torno a posar-mi amb força.

Felicitats pel cent!
Frank Bayer ha dit…
Merci Marc!!! Ben trobat!!! Ara mateix no sé qui és la dona aquesta que em dius, però les contertulianes (en femení) d'aquest pograma es caracteritzen per porta la careta de "progre" a l'extrem!! Fan ràbia.
M'encanta com l'has liada al teu blog!! Compte que no es filtrin virus pollosos perquè amb el personal que entra...jeje...

Entrades populars